Week 46 – 2020

Selectie Kweek hok PKG ( Wagenborgen ) Postma / Kuilema /Groenbroek .

Enkele weken terug zijn wij door onze kweekbestand gegaan, daar er op dat moment teveel koppels aanwezig waren, zijn er na 2 jaar samen kweek de prestaties even op rij gezet van welke koppels de meeste jongen nog over waren en welke naar behoren hadden gepresteerd . over het geheel was deze kweek wel naar behoren, toch vielen er een aantal doffers als duivinnen door de mand , zij voldeden niet aan de gestelde eisen die wij voor ogen hadden. Geheel is nu terug gebracht naar 18 koppels. Hier mee gaan wij in 2021 proberen om het geheel nog wat op een hoge nivo te brengen. Kapitein Johan heeft voor 2021 de koppelingen al weer op kaart gezet ,en deze op onze web gepubliceerd .

PS: Daar mijn sport vriend  Reni Kuilema voor jaar 2021 wegen herbouw van zijn woning  van de eerste ronde jongen afziet kunnen wij u deze aanbieden . u kunt hier uit bestellen bij Johan Groenbroek of bij mij  .Op onze web pagina staan de koppelingen gepubliceerd. Sla uw slag voor deze eenmalige aan bieding.     Geen woeker prijzen maar voor iedere beurs te betalen.

Tot zover gaat het op mijn hok prima de duiven vlogen iedere dag nog los als het weer het toeliet , maar daar bij ons in de buurt vogel griep is geconstateerd even pas op zijn plaats.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.