Week 33 – 2019

Week 33.

De oude duiven vluchten zijn ten einde, op Bergerac nog 6 mee gedaan waar van 2 in de prijzen. Zondags alles weer terug. Het was dit jaar een zeer zware seizoen met hier en daar ook wel een kleine rampvlucht er tussen. De eerste ploeg jongen zijn opgeleerd, deze vallen nu ook volledig in de rui. 2e ploeg moet nog enkele keren mee en dan zit hier het jaar 2019 er weer op. Het geheel was minder dan in 2018 kreeg wel duiven thuis maar zaten niet bij de top of sub top. Meestal in de middenmoot van uitslag, dat is ook duiven sport en daar moet je dan maar mee doen.

Kreeg wel een belletje van Aad Benschop uit Zoeterwoude dat hij zijn 14-1368802 op Bergerac , de 10e prijs in de Afdeling 5 had behaald met tt vermelding; deze komt rechtstreeks van mijn hok ,weer mooi dat andere liefhebbers ook goed met mijn soort uit de voeten kunnen.

Woensdag heeft Nico van Veen bij ons de kwekers beoordeeld en was onder de indruk wat er hier op de kweek zat, hier en daar wat adviezen gegeven voor volgende jaar.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.