Week 29 – 2019

Hier even weer wat mededelingen van mij .

Vlucht Periqueux was hier niet al te rooskleurig, de ingezette duiven lieten te lang op zich wachten. Na de prijzen kwamen  zij er om 16.20 ;16.26; 16.35; 16.55. Als je deze aankomsten dan bekijkt dan zal je denken dat zij even de verkeerde richting hebben genomen.

Daarna even te rade gegaan om vlucht Cahors over te slaan wat achteraf een goed besluit is geweest daar deze vlucht hier in het noorden een ramp is geworden.

Voor Dax 1207 km had ik 4 klaar zitten 3 van de St. Vincent ploeg  met aanvulling één Perigueux duif. Ook deze vlucht was weer een zeer zware opgave; snelheden van om de 50 km per uur. Op zaterdag avond om 20.08 viel mijn eerste duif op het hok, ik was hier wel blij mee, daar er op dat moment nog niet de helft van de prijzen waren verdiend. Hij behaalde de 51e prijs van afdeling. Zondagmorgen voor 08.uur waren de 1e en 2e getekende weer present.

Ik ga ook vlucht Cahors niet inkorven, mijn laatste overnacht zal dus Bergerac worden. Ik heb met 2 jonge duiven vluchten mee gedaan, de eerste ging gepaard met 10 verliezen  , de 2e werd afgelast de 3e geen verliezen, maar toch besloten om op de Natoer het weer op te pakken.

Ik kreeg van Gilbert Heijen & Zn uit Gronsveld bericht dat hij de “GRONINGER” het eerst op zijn hok terug had van wedvlucht DAX. Zij behaalde de 108e prijs van afdeling Limburg. Dit doet je ook weer goed dat andere goed zijn met mijn duiven.

Tot de volgende keer.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.